Aquarium

Op zoek naar mooie auqaria en alles dat u daarbij nodig kunt hebben? Koop aquariumpompen, aquariumfilters, decoratie en visvoer online bij Huisdierzaak. Dé webshop voor huisdieren. De beste kwaliteit, goede service en snelle levering. Bij ons kunt u alles voor uw aquarium online kopen.

Aquarium kopen

Het is belangrijk om uw vissen te voorzien van een passend aquarium. Verschillende soorten en maten vissen, hebben verschillende soorten aquaria nodig. Een stelregel hierbij is dat iederen vis tien keer zijn lengte aan ruimte nodig heeft, en dat u voor elke centimeter vis één liter water moet rekenen. In onze webshop kunt u aquaria van verschillende formaten kopen.

Aquarium vereisten

Naast de afmeting van het aquarium, is het belangrijk te zorgen voor het juiste licht. Deze lampen zijn belangrijk voor de gezondheid van je vissen, maar kunnen ook invloed uitoefenen op de groei van bijvoorbeeld koraal. In onze webshop kunt u verschillende soorten en kleuren lampen kopen. Maak uw keuze uit ons ruime aanbod en u weet zeker dat uw vissen alles hebben wat ze nodig hebben.

Producten 1 tot 30 van 74 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina