Hond

Hondenvoeding, leuke accessoires en speeltjes koop je bij Huisdierzaak.nl. Dé webshop voor huisdieren. De beste kwaliteit, goede service en snelle levering. Bij Huisdierzaak.nl kun je alles voor je hond online kopen. Van snacks tot halsbandjes en natuurlijk nat hondenvoer, droog hondenvoer en rasvoeding voor de laagste prijs.

Over honden

De hond is een van de meest geliefde huisdieren. De vriendschap tussen mens en hond is al vele honderden jaren oud. Honden waren zelfs de eerste dieren die door mensen in huis werden gehouden! Tegenwoordig zijn er ongeveer 1,8 miljoen honden in Nederland. Het meest populaire ras is de Labrador Retriever. Voor alle rassen kun je online in onze webshop terecht voor voedsel en speeltjes. Online kopen bij Huisdierzaak.nl is snel en veilig.

Soms raken bepaalde hondenrassen in de mode. Zo was er een grote behoefte aan Dalmatiërs na de Disney-film 101 Dalmatiërs. En ook de Chihuahua heeft veel van zijn populariteit te danken aan het feit dat celebrities als Paris Hilton zo’n hondje hebben. Heb je een hond? Zet dan onze webshop in je favorieten. Wij bieden de beste online prijzen en beste service. En natuurlijk een groot online assortiment aan voeding, speeltjes en accessoires voor honden. Makkelijk en veilig te kopen in onze webshop.

Producten 1 tot 30 van 7211 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina