Welkom op Huisdierzaak.nl

Verzendkosten       
Voor 18:00 besteld, morgen in huis

Hondenspeeltjes

Koop leuk speelgoed voor je hond online in onze webshop. Voor alle merken en soorten hondenspeeltjes ben je in onze webshop op de juiste plaats. Wil je je hond verwennen met een leuk bot of een leuk knuffelvriendje? Je vindt hier verschillende soorten en merken hondenspeelgoed voor een aantrekkelijke prijs. Iedere hondeneigenaar slaagt bij Huisdierzaak.nl. Bestellen gaat eenvoudig en snel in onze webshop, zodat je hond niets te wensen over heeft.

Hondenspeeltjes kopen

Speeltjes zijn vaak goed voor de ontwikkeling en gezondheid van de hond. Kauwspeeltjes bijvoorbeeld zorgen dat het gebit van je hond zich goed ontwikkelt en gezond blijft. Daarnaast verplaatst de kauwdrift van de hond zich van andere producten - bijvoorbeeld je meubilair - naar het speeltje. Kauwspeeltjes heb je in alle soorten en maten, van bijtring-achtige speeltjes, tot botten met een echte hamsmaak. Kortom, in onze webshop kan je makkelijk het ideale kauwspeeltje voor jouw hond online bestellen.

Speelballen voor hondenOok ballen zijn natuurlijk een grote favoriet van honden. Ze kunnen zich er zelf mee vermaken, maar vinden het vooral leuk als ze met het baasje met de bal mogen spelen. Ook het assortiment ballen in onze webshop is erg breed. Zo vind je hier de ouderwetse tennisbal, maar ook ballen die geluid maken als er in wordt geknepen, om het spelplezier nog meer te vergroten.

Ballen en kauwspeeltjes zijn natuurlijk niet het enige dat in onze webshop te vinden zijn. Je vindt hier ook de leukste frisbees, flostouwen en knuffels in alle soorten en maten. En al dit hondenspeelgoed is snel en gemakkelijk te bestellen in onze webshop.

Artikelen 1 tot 32 van 589 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 32 van 589 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5