Welkom op Huisdierzaak.nl

Verzendkosten       
Voor 18:00 besteld, morgen in huis

Verzorgingsproduct

Koop trim- en verzorgingsproducten eenvoudig online in onze webshop. Voor alle producten voor de uiterlijke verzorging van je hond ben je in onze webshop op de juiste plaats. Wil je je hond verwennen met een heerlijk schone, geborstelde vacht en geknipte nagels? Je vindt hier verschillende soorten en merken verzorgingsproducten voor een aantrekkelijke prijs. Iedere hondeneigenaar slaagt bij Huisdierzaak.nl. Bestellen gaat eenvoudig en snel in onze webshop, zodat je hond niets te wensen over heeft.

Verzorgingsproducten voor uw hond

Honden vinden het natuurlijk heerlijk om lekker door de modder te rollen en zich goed vies te maken. Maar het is ook belangrijk om te zorgen dat je hond een schone vacht heeft. Honden verzorgen hun vacht en huid zelf niet zo goed (in tegenstelling tot bijvoorbeeld katten) dus als hondeneigenaar is het belangrijk daar zelf zorg voor te dragen. Dit kan bijvoorbeeld door je hond te wassen met één van de lekkere shampoos die te koop zijn in onze online webshop.

Zeker bij langharige honden is naast het wassen ook het kammen van de vacht erg belangrijk. Hoe vaak en met welke borstel of kam je dit het beste kan doen, hangt af van het ras van je hond. Van metalen tot rubberen borstels, met lange of korte tanden, voor elke hond kan je hier online de juiste borstel bestellen.

Veel mensen knippen zelf de nagels van hun hond. Dit is prima te doen, als je voorzichtig bent en weet waar je mee bezig bent. Het is namelijk belangrijk niet in het 'levende' deel van de nagel te knippen. Ook een goede nagelknipper is natuurlijk een vereiste. Er zijn erg veel producten om je te helpen bij de uiterlijke verzorging van je hond. Kijk ook voor bijvoorbeeld potenreinigers, inlegkruisjes, oorreinigingslotion, badsystemen en poepzakjes rond in onze webshop.

Artikelen 1 tot 32 van 150 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 32 van 150 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5